Toyota се фокусира върху нови, авангардни технологични решения в рамките на своята

...
Toyota се фокусира върху нови, авангардни технологични решения в рамките на своята
Коментари Харесай

Toyota се фокусира върху новите технологии за моделите в гамата на Corolla за 2024 г.

Toyota се концентрира върху нови, авангардни софтуерни решения в рамките на своята стратегия за усъвършенстване на моделите в гамата на Corolla за 2024 г. В резултат от това Corolla Хечбек, Corolla Touring Sports и Corolla Седан предлагат още повече удобство и изисканост.  

Новата гама осигурява функционалността на основан на смарт телефон, дигитален ключ и комфорта на системата за качество на въздуха nanoe -X™, която се бори с вируси, бактерии, алергени и неприятни миризми в автомобила. Предлагат се и нови цветови варианти, включително модерен зелен Super Greenметалик.

Тези нови елементи в оборудването са част от цялостния наборот усъвършенствани системи и съставни елементи в моделите в гамата Corolla, задвижвани от пето потомство хибридна електрифицирана технология на Toyota, която осигурява по-високи динамични качества и повече възможности за шофиране изцяло в електрически режим, с общо понижаване на разхода на гориво и излъчванията.

Гамата на Toyota Corolla от 2024 година ще бъде налична за поръчкиот януари 2024 година

Лесен достъп с интелигентен дигитален ключ (Smart Digital Key)

Собствениците на Corolla могат да се насладят на удобството на новата технология Smart Digital Key. Системата позволява достъп и управление на функционалности на автомобила чрез смарт телефон,като опция на физическия ключ.

Интелигентният дигитален ключ е съчетаем с телефони на Apple и Android и позволява съхраняването на до пет самостоятелни профила за всеки автомобил. Оторизираният консуматор трябва просто да държи телефона в себе си, с цел да отключи вратата и да стартира автомобила, без да е належащо да се стартира приложение, за да се получи достъп.

Технологията улеснява шерването на достъп сред членовете на фамилията или упълномощаването на трети страни да употребяват автомобила – като например сервизни техници или спасителни и ремонтни екипи. Системата ще бъде потребна и за множество дейности от друго естество, като например за потреблението от платформи за шерване на коли.

В цената на Corolla е включен едногодишен абонамент, а дигиталният ключ е общоприет от ниво на оборудване Executive + .

Защита на качеството на въздуха с nanoe -X™

Новата климатична система на Corolla разширява грижата за здравето и комфорта на всички пътници в интериора на автомобила с въвеждането на технологията за филтриране на въздуха nanoe -X™.

Разработена от Panasonic и представена за първи път в модел на Toyota в Европа, системата обезпечава трилиони, пулверизирани водни частици с нано размери във въздушния поток на вентилационната система. С независими лабораторни тестове* е потвърдено, че тези хидроксилни радикали осигуряват широкоспектърни полезни резултати, когато се употребяват в затворени пространства. В автомобили като новата Corolla те действат като: 
• Инхибират активността на бактериите и вирусите, пренасяни във въздуха • Помагат за попречване на разпространяването на мухъл • Инхибират цветен прашец и други алергени, като тези, свързани с домашни любимци • Разграждат опасни субстанции, съдържащи се в твърди частици (PM2.5) • Премахват обичайните, неприятни миризми
Освен това използването на nanoe -X™ поддържа оптимално ниво на влага в атмосферата на кабината, което създава положителен резултат върху човешката кожа и коса.

Пътниците могат да се радват на тези функции всеки път, когато се употребява климатичната система, но те са изключително скъпи при шофиране в градски региони, където замърсяването на въздуха е най-високо, или когато автомобилът се употребява постоянно от разнообразни водачи и пасажери. Системата е общоприета за новата Corolla, от ниво Executive +.

* Подробности за тестовата програма са налични на 

Нови цветови варианти 

В унисон с най-новите трендове, Toyota прибавя нов зелен Super Green металик цвят към вариантите за цветове на каросерията на Corolla Хечбек и Touring Sports. Този извънредно кондензиран цвят се предлага ексклузивно при двуцветно съчетание, като е комбиниран с противоположен черен бляскав покрив и колони, с целпостигане на изискан, само че в същото време състезателен тип. За седана новият сребрист Precious Silver създава чувство за още по-премиум външен тип.

Моделите Corolla GR SPORT се оферират с ново черно покритие Liquid Black за специфични елементи при версиите с по-високо съоръжение. Те създават изискан, тъмен сатениранхромиран резултат за елементи като корпусите на огледалата на вратите, вложките на праговете и долната част на предния спойлер.

За фотоси, апелирам посетете: 

Бележки към редакторите:

Toyota Motor Europe NV/SA (TME) е виновна за продажбите на едро и маркетинга на коли Toyota, GR (Gazoo Racing) и Lexus, елементи и аксесоари, както и европейските индустриални и инженерни интервенции на Toyota. Toyota осигурява пряко работа на над 27 000 души и е вложила над 10 милиарда евро в Европа от 1990 година насам. Нейните осем европейски индустриални завода са ситуирани в Португалия, Обединеното кралство, Франция, Полша, Чехия и Турция. Днес по европейските пътища има приблизително 16,5 милиона автомобила Toyota, GR и Lexus, чиито водачи се поддържат от мрежа от 28 национални компании за маркетинг и продажби и към 2800 търговски обекта за продажба на дребно в 53 страни (ЕС, Обединеното кралство, страните от ЕАСТ + Русия, Израел, Турция и други страни от Източна Европа). През 2021 година TME продаде 1 076 300 автомобила в Европа осигурявайки си 6,4% пазарен дял. За повече информация, моля посетете и .

Toyota има вяра, че когато хората са свободни да се движат, всичко е допустимо. В преследването на „ Мобилност за всички “, Toyota има за цел да сътвори по-безопасна, по-свързана, приобщаваща и устойчива подвижност, с цел да реализира задачата си за основаване на „ Щастие за всички “. В Европа TME започва марката за подвижност KINTO, която предлага гама от услуги за подвижност в 14 страни и усилва продажбите си от бизнес към бизнес на артикули с горивни кафези с нулеви излъчвания, като обезпечава и инженерна поддръжка за тях. Като способства за задачите на Организация на обединените нации за стабилно развиване, Toyota работи за реализиране на въглеродна индиферентност в целия си бизнес в цяла Европа. Исторически водач в намаляването на CO2 в Европа, TME има за цел да реализира 100% понижение на CO2 във всички нови транспортни средства в Западна Европа до 2035 година и ще продължи да предлага цялостна гама от електрифицирани задвижвания на клиенти в целия район със своите хибридни, plug-in хибридни и електрически автомобили захранвани с батерии и с горивни кафези. Що се отнася до устойчивостта, Toyota се ангажира да премине оттатък нулата.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР